Elegáns kártya pendrive, fotónyomattal

3 407 Ft6 399 Ft

Esküvői kártya pendrive honlap
Esküvői kártya pendrive honlap
Kiürítés

Leírás

A kártya pendrive-ot  fényképes nyomattal ajánljuk a pendrive-on vagy/és a díszdobozon is. A fenti darabár két oldalas fénykép minőségű logózást tartalmaz. A kártya pendrive két oldalára helyezett fotó lehet eltérő, de egyezzen meg az összes megrendelt darabszámnál. Kérlek töltsd fel a kért fotókat a Kosár menüpont vagy a Pénztár menüpont alatt található fájlfeltöltő rendszer segítségével, vagy küldd el az info@pendriveguru.hu e-mail címre, hivatkozva a megrendelésed számára.

Egyedi neves feliratozást is ajánljuk, ha a párok, babák nevét, a fotózás időpontját szeretnéd a pendrive-ra nyomatni, különböző nevekkel. Ennek számolj kérlek 230 Ft felárat oldalanként a fent látható árhoz képest.

Praktikus mágneszáras díszdobozzal is rendelhető, melynek árát a pendrive darabára nem tartalmazza. Fekete vagy fehér színű díszdoboz felára 490 Ft, ha logót is szeretnél a díszdobozra még 230 Ft felárral számolj.

Minimum rendelési mennyiség 10 darab.

Válaszd ezt az elegáns és praktikus kártya pendrive-ot, esküvői fotóid, babafotóid átadásához. Mindkét oldalon fénykép minőségben logózzuk.

Kártya pendrive Jó döntés ha:

1 – teljesen egyedi ajándékra törekszel

2 – később is haszálható, mindig magunknál lévő ajándékot választanál

3 – szereted a meglepetéseket

A kártya pendrive-ból a memória modul egy egyszerű mozdulattal kifordítható. A zárt memória modul nagy előnye, hogy becsukva nem látszik, nem befolyásolja a grafikát, illetve a kiforduló tok védi a memória modult, így az nem karcolódik.

A kártya pendrive mérete megegyezik egy bankkártyával, hitelkártyával, így azt mindig magunknál tarthatjuk a pénztárcánk kártya tartójában. Mérete 84×52 mm, vastagsága mindössze 2 mm. Igazán tetszetős küllemű, megnyerő eleganciájú, egyedi fényképes adathordozó.

A kártya pendrive-ok USB 2.0 kimeneti porttal rendelkeznek. Az 1 Gb-os kisebb kapacitást csak a fotók átadására ajánljuk, ha a fotók kisebb méretűek, a 4 GB illetve 8 GB, 16 Gb memória kapacitás olyan lehetőséget is rejt magában, hogy a használója, miután biztonságosan lementette a rajta lévő képeket, továbbra is használni fogja, így folyamatosan szeretettel emlékezik majd, kitől is kapta ezt a nagyszerű egyedi ajándékot.

További információk

Kapacitás

1 GB, 2 GB, 4 GB, 8 GB, 16 GB

Hová kéred a feliratot?

Egyik oldalra, Mindkét oldalra

Kérsz hozzá díszdobozt?

Igen, Nem