Akció!

Szerelem egyedi pendrive

4 600 Ft9 799 Ft

egyedi feliratos pendrive
egyedi feliratos pendrive
Kiürítés

Leírás

Szerelem egyedi pendrive megnyerő választás, ha kedveled az innovációt és az újdonságokat. A betűk kivágottak, a piros szín érezhetővé teszi a lángolást. Egy ilyen pendrive átnyújtásával kézzel foghatóvá válik a szerelem.

Minimum rendelési mennyiség 10 darab.

Ha igényed van rá, elegáns karton dobozban vagy ablakos fém dobozban szállítjuk, melynek felára 490 Ft/db. Amennyiben úgy gondolod, fokoznád a praktikusságot és kulcskarika akasztót is kérsz rá, semmi akadálya. Ennek felára 150 Ft/db lesz.

Válaszd ezt az elegáns egyedi neves szerelem egyedi pendrive-ot, esküvői fotóid, babafotóid átadásához.

Egyedi neves pendrive Jó döntés ha:

1 – teljesen egyedi ajándékra törekszel

2 – később is haszálható ajándékot keresel

3 – szereted a meglepetéseket

A szerelem egyedi neves pendrive-val csak annyi a dolgod, hogy egy egyszerű mozdulattal csatlakoztatod gépedhez. Új generációs nano flash memóriája nem igényel kupakot. A memória záró test védi a memória modult, így az kupak nélkül sem karcolódik.

A szerelem egyedi neves pendrive mérete  50×10 mm, vastagsága mindössze 9 mm. Igazán tetszetős küllemű, megnyerő eleganciájú, egyedi adathordozó.

A szerelem egyedi neves pendrive-ok USB 2.0 kimeneti porttal rendelkeznek, a 4 GB illetve 8 GB, 64 GB memória kapacitás olyan lehetőséget is rejt magában, hogy a használója, miután biztonságosan lementette a rajta lévő képeket, videókat, továbbra is használni fogja, így folyamatosan szeretettel emlékezik majd, kitől is kapta ezt a nagyszerű egyedi ajándékot.

További információk

Kapacitás

4 GB, 8 GB, 16 GB, 32 GB, 64 GB