Videó Könyv

18 780 Ft

Leírás

Innovatív Fotósok,Videósok figyelem! – Próbáltad már átadni fotóid, videóid Videó Könyvön?

Amit itt ezen a termékoldalon látsz, az már a 21. század megoldása.

Szerinted milyen hatást érne el, ha az esküvő után rögtön ezen adnád át a gyorsvideód vagy képsorozatod?

A videós könyv kinyitáskor automatikusan elindul, elkezdi lejátszani a rátöltött képsorozatot vagy mini videót. A4-es méretű, a kijelzője 7 inches, szinte egy mini TV amit az ifjú pár kezébe adsz. WOW hatást szeretnél, ezzel könnyedén elérheted.

Garantáljuk, hogy még a gyerekeik is ebben fognak gyönyörködni, amikor olyan korba lépnek:)

Az itt feltüntetett ár tartalmazza a borítón történő logózást már. Töltsd fel megrendeléskor a kívánt képet és kész látványtervvel együtt igazoljuk vissza rendelésed.

7 Inch LCD Kijelző
1024×600 Felbontás
512 Mb beépített memória
2 óra lejátszási idő
Beépített hangszórók
Automatikus lejátszás kinyitáskor

A Videó Könyv 5+1 felhasználási területe:

  1. Élő Fotós Könyv

Add át rajta fotósorozatod, egy fűzérbe fűzve, kellemes zenei aláfestéssel. Képzeld el, ahogy az ifjú pár a kezébe veszi a könyvet, kíváncsian nézegeti majd kinyitja. A képek lejátszása automatikusan elkezdődik, a brossúrán elegánsan megjelenik a logód és elérhetőséged. Egy ilyen ötletes és jópofa, mégis elegáns ajánlatot bizonyosan körbeküldik a családban, boldogan mutatva a nagy nap nevezetes pillanatait.

2. Expressz Videós Könyv

Gyors vagy és rugalmas? Sok pár ragaszkodik hozzá, hogy ha nem is a teljes videót, de egy kisvideót a nagy nap eseményeiről még az éjszaka folyamán kézhez kapjon. Ez teljesen logikus elvárás, hiszen életük legszebb eseményén vannak túl. Hadd idézzék fel az eseményeket egy elegáns videókönyvvel. Profibb ugye, mint egy sima letöltési link.

3. Időkapszula

Használd időkapszulának. Emlékszel amikor kisgyerekként régi emlékek után kutattál? Hogy örültél minden apróságnak, ami a kezedbe akadt, akár egy megfakult fénykép, egy albumból kiesett fotópapír. A 21. században vagyunk, készítsünk ehhez méltó időkapszulát – így a pár hamarosan születendő gyermekei is ebben fognak gyönyörködni, lenyűgözi őket majd édesanyjuk és édesapjuk profi esküvői videós könyve, amin természetesen a te üzeneted is megmarad.

4. Postai esküvői segéd

Sajnos napjainkban gyakran előfordul, hogy az ifjú pár nem minden szerettje tud részt venni a nagy nap eseményein. Hadd legyenek ők is részesei a jeles eseménynek általad. Ajánld fel a házasulandóknak ezt a modern lehetőséget, hiszen egy könyvecske postázása igazán könnyű feladat. Ragadd meg a pillanatot és a lehetőséget. Szerinted a konkurenciád is felajánlja ez a lehetőséged?

 

videós brossúra2
videós brossúra2

5. Virtuális bemutatóterem

Töltsd rá legjobb fotóid, bemutatkozásod, videóid és mutasd meg, add át ezen a terméken leendő megrendelőid számára. A meglepetés és profizmus hálás társak egy eladási folyamatban. Ha sok hasonló ajánlat közül választ a megrendelő, vajon kinek irányába hajlik majd a mérleg nyelve? Legyél egyedi, és kreatív, akárcsak az elkészült fodóid és videóid.

+1 Hivatkozások nagykönyve

Ha eljön hozzád egy ifjú pár, leendő megrendelő győzd meg őket korábbi ügyfeleid által. Készíts megrendelőiddel egy rövidke köszönetnyilvánítást, ajánlást, melyet tölts fel erre az innovatív könyvre. Beszéljenek helyetted a korábbi ügyfeleid, győzzék meg ők, a következő párt, hogy melletted döntsön.